valuta:

Copter ScreenProtector Huawei Honor 10 - 15505318

  • Artikelnr: 15505318
  • 961 antal i lager

429.00kr  207.16kr
Spara: 52% mindre

Lägg i korgen:
   Rated 4.94   reviews [257]

Produktnummer: 15505318

Copter ScreenProtector till Huawei Honor 10 Displayskydd av högsta kvalitet som sätter en helt ny standard på dagens moderna skärmskydd. Copter Screenprotector erbjuder dig ett effektivt skydd åt din pekskärm.
 "Tillverkad av glas, stark som stål" Copter Exoglass har en sofistikerad teknik som skyddar skärmen på din enhet mot olyckor."
Har du precis köpt en ny Huawei Honor 10 Smartphone eller funderar på att köpa en och går i tankarna vare sig du ska köpa till ett skärmskydd eller inte?
Om du kollar på din gamla enhet eller kikar på en mobiltelefon som du eller någon annan har använd i sex månader utan att använda sig av ett skärmskydd, om du jämför denna skärmen emot den nya pekskärmen på din Huawei Honor 10 så ser du en tydlig skillnad. Detta är svaret på din fråga!

När det kommer till skärmskydd till mobiltelefoner är det viktigt att välja ett högkvalitativt härdat glas, dels för den oförändrade känslan vid användandet av din telefon men även att skärmskyddet ger dig optimalt skydd vid eventuella påfrestningar på din enhets LCD-skärm. Inget slår känslan av ett 100% transparent härdat glas, Copter Exoglass för Huawei Honor 10 är tillverkat av Kemikaliskt behandlat glas och har en teknisk hårdhetsgrad som är jämförbar med stål. Det världskända materialet som Copter använder till sina skärmskydd användes ursprungligen av militären för att skydda helikoptrars rotorblad från skador.

Egenskaper:
Copter Exoglass till Huawei Honor 10 skyddar och motverkar effektivt påfrestningar på din enhets LCD-skärm som låter din mobiltelefon behålla sin nya look
Skärmskyddet är tillverkat av fyra olika lager bestående av härdade glasmaterial som används främst av militären vid tillverkning av skyddsglas.
Huvudkomponenten i Copter Exoglass är ett tunt lager av optiskt glas som är härdat på molekylär kemisk nivå. Detta lagret har en teknisk hårdhet som är jämförbar med stål.
Tack vare den avancerade tekniken som används vid härdning av Exoglass kommer skärmskyddet upp i en hårdhetsgrad av 9H. Vilket erbjuder dig ett effektivt skydd emot påfrestningar som repor, fall, och så vidare, men även ett bra skydd emot exponering för kemiskt aggressiva miljöer.
Reptåligt och starkt, på grund av dess höga hårdhetsgrad påverkar inte vassa föremål såsom knivar, tändare, nycklar och så vidare skärmskyddets yta.
Copter skärmskydd har ett ljusgenomsläpp med en transparens på 99,7%

Fabrikat: Copter
Made in: Sweden
Art.nr: 0732SP
EAN-kod: 7340055007320

Copter ScreenProtector Huawei Honor 10 - 15505318


button-top.png